P Peras Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 91 29 Ekim 2021 #11 SEMIKAANCAKIR dedi: En kötü ihtimal i7 6-7. nesil, i5 7. nesil işlemcili bir laptop alın. Yukarıda attığın ASUS gibi mesela. Genişletmek için tıkla... Bu cihaz Amerika'dan alınmış us klayve kullanıyormuş galiba sorun oluşur mu bilemedim. Satan arkadaş sitcker falan kullanın demiş.
SEMIKAANCAKIR dedi: En kötü ihtimal i7 6-7. nesil, i5 7. nesil işlemcili bir laptop alın. Yukarıda attığın ASUS gibi mesela. Genişletmek için tıkla... Bu cihaz Amerika'dan alınmış us klayve kullanıyormuş galiba sorun oluşur mu bilemedim. Satan arkadaş sitcker falan kullanın demiş.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.211 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #12 Peras dedi: Bu cihaz Amerika'dan alınmış us klayve kullanıyormuş galiba sorun oluşur mu bilemedim. Satan arkadaş sitcker falan kullanın demiş. Genişletmek için tıkla... Klavyeden sorun olmaz merak etme.
Peras dedi: Bu cihaz Amerika'dan alınmış us klayve kullanıyormuş galiba sorun oluşur mu bilemedim. Satan arkadaş sitcker falan kullanın demiş. Genişletmek için tıkla... Klavyeden sorun olmaz merak etme.