2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 25 Haziran 2015 #21 Oyun notebook'u alacaksan Monster tavsiye ederim.
Y YusufSirac Megapat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 460 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #22 24099 dedi: Oyun notebook'u alacaksan Monster tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden monster tercih etmeliyim artı yönleri nelerdir açıklar mısınız ?
24099 dedi: Oyun notebook'u alacaksan Monster tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden monster tercih etmeliyim artı yönleri nelerdir açıklar mısınız ?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 26 Haziran 2015 #23 Silinen üye dedi: Neden monster tercih etmeliyim artı yönleri nelerdir açıklar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Birincisi olarak garanti konusunda sıkıntı yaşamazsınız en azından sıkıntı yaşayanı ben duymadım. İkincisi olarak içindeki parçalar birbiri için yerleştirilmiş sanki. Üçüncüsü çoğu oyunu Monster 'da iyi oynatırsın. Not:Amacım Monster' in reklamını yapmak değildir.
Silinen üye dedi: Neden monster tercih etmeliyim artı yönleri nelerdir açıklar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Birincisi olarak garanti konusunda sıkıntı yaşamazsınız en azından sıkıntı yaşayanı ben duymadım. İkincisi olarak içindeki parçalar birbiri için yerleştirilmiş sanki. Üçüncüsü çoğu oyunu Monster 'da iyi oynatırsın. Not:Amacım Monster' in reklamını yapmak değildir.
Mert Tunçer Hectopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2015 #24 Monster Abra V6 ısınmıyor diğerlerini bilmem ama Victor'ın ekran kartı değiştirilebiliyor bu onu uzun ömürlü yapar
Monster Abra V6 ısınmıyor diğerlerini bilmem ama Victor'ın ekran kartı değiştirilebiliyor bu onu uzun ömürlü yapar
Y YusufSirac Megapat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 460 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2015 #25 Mert Tunçer dedi: Monster Abra V6 ısınmıyor diğerlerini bilmem ama Victor'ın ekran kartı değiştirilebiliyor bu onu uzun ömürlü yapar Genişletmek için tıkla... Tüm victor bilgisayarların ki değiştirilebiliyor mu?
Mert Tunçer dedi: Monster Abra V6 ısınmıyor diğerlerini bilmem ama Victor'ın ekran kartı değiştirilebiliyor bu onu uzun ömürlü yapar Genişletmek için tıkla... Tüm victor bilgisayarların ki değiştirilebiliyor mu?