Lutfi Keskin Hectopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #1 Arkadaslar internette victor notebook sitesine rastladim donanimi biz seciyoruz ve cok uygun gorunuyor daha önce alisveris yapan var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2014
Arkadaslar internette victor notebook sitesine rastladim donanimi biz seciyoruz ve cok uygun gorunuyor daha önce alisveris yapan var mi?
Berk Kırçu Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #2 Alışveriş yapmadım ancak Dell 7537 cihazımın para iadesinden sonra G501 almayı düşünüyorum. Forum Donanım Haber'de G301'in incelemesi mevcut. Yetkililerinden biri de sorulara birebir cevap veriyor. Oraya bakın derim.
Alışveriş yapmadım ancak Dell 7537 cihazımın para iadesinden sonra G501 almayı düşünüyorum. Forum Donanım Haber'de G301'in incelemesi mevcut. Yetkililerinden biri de sorulara birebir cevap veriyor. Oraya bakın derim.
hasan145 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 10 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 29 Temmuz 2014 #3 Arkadaşım almıştı benimde inceleme fırsatım oldu alınabilir bir marka ama Asus, Msı, Lenovo rahatlıgı vermiyor tabii ki bide bütçene göre tabii. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2014
Arkadaşım almıştı benimde inceleme fırsatım oldu alınabilir bir marka ama Asus, Msı, Lenovo rahatlıgı vermiyor tabii ki bide bütçene göre tabii.
Lutfi Keskin Hectopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #4 Fiyatlar diger sitelere göre çok daha uygun geldi ve parça değişimi yapılabiliyormuş. İlerde ben sadece kaliteinden süpheliyim marka olarak. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2014
Fiyatlar diger sitelere göre çok daha uygun geldi ve parça değişimi yapılabiliyormuş. İlerde ben sadece kaliteinden süpheliyim marka olarak.
hasan145 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 10 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 29 Temmuz 2014 #5 Fiyatı iyi olabilir fiyatına göre performansı da iyi olabilir orasını sen bilirsin. Ama malzeme kalitesi orta düzeyde diyebilirim incelememe göre. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2014
Fiyatı iyi olabilir fiyatına göre performansı da iyi olabilir orasını sen bilirsin. Ama malzeme kalitesi orta düzeyde diyebilirim incelememe göre.
Lutfi Keskin Hectopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #6 Türkiye'de servisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2014
Berk Kırçu Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #7 Firma zaten Türk. Monster gibi. Yani servisi var. Son düzenleme: 29 Temmuz 2014
B Buğra Ayaz Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 97 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 30 Temmuz 2014 #8 Victor kullandım ama monster ve MSI tercihimdir. Ama bu dediğim yanıltmasın seni kötü bir PC değil.
CarEnthusiast Kilopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #9 Lutfi Keskin dedi: Arkadaslar internette victor notebook sitesine rastladim donanimi biz seciyoruz ve cok uygun gorunuyor daha önce alisveris yapan var mi? Genişletmek için tıkla... Keşke sadece güvenirliğini test edebilsen... çünkü daha önce hiç servisini görmedim
Lutfi Keskin dedi: Arkadaslar internette victor notebook sitesine rastladim donanimi biz seciyoruz ve cok uygun gorunuyor daha önce alisveris yapan var mi? Genişletmek için tıkla... Keşke sadece güvenirliğini test edebilsen... çünkü daha önce hiç servisini görmedim
B Buğra Ayaz Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 97 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 30 Temmuz 2014 #10 Güvenilirlikden kastınız nedir? Hepsini sıralasanız..