Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 7 Kasım 2024 #1 Merhaba, Galatasaray'ın Victor Osimhen transferi adına harekete geçmesi ve Fenerbahçe'nin fiyat yükseltmek için Napoli'ye teklif vermesi haberleri üzerine bir tasarım yaptım. Sizce nasıl olmuş? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2024
Merhaba, Galatasaray'ın Victor Osimhen transferi adına harekete geçmesi ve Fenerbahçe'nin fiyat yükseltmek için Napoli'ye teklif vermesi haberleri üzerine bir tasarım yaptım. Sizce nasıl olmuş?
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.250 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #2 Tasarım güzelde sanki kafasi biraz büyük olmus.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #3 Vücut ve kafa orantısı uymamış ama onun dışında güzel hocam.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 7 Kasım 2024 #4 Rogturk dedi: Tasarım güzelde sanki kafasi biraz büyük olmus. Genişletmek için tıkla... Egeax dedi: Vücut ve kafa orantısı uymamış ama onun dışında güzel hocam. Genişletmek için tıkla... İlk defa forma giydirmeyi denedim yorumlarınız için teşekkürler.
Rogturk dedi: Tasarım güzelde sanki kafasi biraz büyük olmus. Genişletmek için tıkla... Egeax dedi: Vücut ve kafa orantısı uymamış ama onun dışında güzel hocam. Genişletmek için tıkla... İlk defa forma giydirmeyi denedim yorumlarınız için teşekkürler.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #5 İ değil de I olsa imiş iyi olurmuş.