UstaEmir Megapat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #1 Merhaba ben Victor U2 almak istiyorum. Ekran boyutu, kamera ve fiyat açısından benim için çok iyi. Ve de Türk malı. Ama güvenemiyorum. Sizce memnun kalır mıyım ?
Merhaba ben Victor U2 almak istiyorum. Ekran boyutu, kamera ve fiyat açısından benim için çok iyi. Ve de Türk malı. Ama güvenemiyorum. Sizce memnun kalır mıyım ?
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #2 UstaEmir dedi: Ve de Türk malı. Genişletmek için tıkla... Birisi sizi fena halde kandırmış. Ayrıca o telefon yerine Zenfone 5 tavsiye ederim.
UstaEmir dedi: Ve de Türk malı. Genişletmek için tıkla... Birisi sizi fena halde kandırmış. Ayrıca o telefon yerine Zenfone 5 tavsiye ederim.
Alim Köksal Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 72 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2015 #3 Tasarımı ve özellikleri güzel bir telefona benziyor. Ama marka açısından, dayanıklık ve kalite açısından nasıldır bilemiyorum.
Tasarımı ve özellikleri güzel bir telefona benziyor. Ama marka açısından, dayanıklık ve kalite açısından nasıldır bilemiyorum.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #4 Alınmaz. Özelliklerine aldanmamalısınız. Onun yerine ZEN 5 almak daha mantıklı.