Bilouki

Hectopat
Daha fazla  

Yukarıda gördüğünüz gibi ben Mısır'ı aldım ancak bütün vilayetleri almaya puanım yetmediğinden birazını kukla yapmak zorunda kaldım bunu kendime bağlayabiliyor muyum ilk sorum bu bir de şu görseldeki.

Hürriyet ve itilaf fırkası partisinin seçimleri kazanmasını nasıl sağlayabilirim? Zaten biliyosunuzdur ama yerel yöneticilerle çok sıkıntı yaşanıyor osmanlı oynarken en azından ben 7 8 saveimi bu lanet olasıcalar yüzünden sildim bir save de isyan ettiler yendim ondan sonra çok sorun çıkarmadılar ama hala daha seçimlere katılıp kazanmayı başarıyolar anlamadım gitti. Sürekli kanun çıkarmama engel oluyolar Avrupa'nın hasta adamını da Mısır'ı alarak tamamlayabildim ancak kanunları çıkaramadım. Kanunlar ile ilgili bilgisi olan varsa ondan da biraz tüyor verirse sevinirim daha 1 2 gündür oynuyorum cidden çok kısıtlı bir bilgim var. Şimdiden teşekkürler.

Biraz geç olacak ama kendi kuklan olan bir devletin topraklarını almak için aranın kötü olması lazım. Kuklan olan devlete sağ tık yaptığında bir kuklayı ilhak et gibi bir seçenek var. Öyle saldırıp alabilirsin. Yerel yöneticelerde ise bir sürü sebebi olabilir. Köleligin olması, monarşide olman, ırsi brokratlarda olman... Onlar siyasi bir güç veriyor ve bir de generaller yerel yöneticilerden olan generallere verdiğin her rütbe için siyasi güç veriyor. Sanayicilerin seçim kazanması içinde güç kazanmaları gerekiyor. Bunun en etkili yolu arka çikmak ama bu yöntem Japonya ve Çin gibi devletlerde işlemez. Sanayicilerin çoğunu esnaflar ve kapitalistler oluşturur. Buna göre bina basabilirsin. Örneğin devlet yönetim binası coğu aristokratlar ve katiplerden oluşuyor ve onlar da yerel yöneticilere ve dincilere oy veriyor. Zaten sanayi odaklı oynarsan ve arka çıkarsan Osmanlı'da birkaç yıla yerel yöneticileri bitirmiş olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…