Victoria 3 oynanır mı?

sadece bir üye

Centipat
Yer
İstanbul
Victoria 2'yi çok severim. Aklıma yakın zamanda para biriktirip victoria 3 almak geldi ancak çoğu kişi oyunun ikinci oyuna göre çok kötü olduğunu, vasat bir oynanış sunduğunu söylüyor. Sizce alıp oynamaya değer mi, victoria 2 gibi güzel modları var mı?

Victoria 2'yi çok severim. Aklıma yakın zamanda para biriktirip victoria 3 almak geldi ancak çoğu kişi oyunun ikinci oyuna göre çok kötü olduğunu, vasat bir oynanış sunduğunu söylüyor. Sizce alıp oynamaya değer mi, victoria 2 gibi güzel modları var mı?
İkinci oyuna göre vasat ama denenebilir.

Victoria 3'ü bende almayı düşünüyorum. EU4 ten daha farklı sanırsam. Sence alışabilir miyim? Rehber önerin var mı?

Victoria 3'ü bende almayı düşünüyorum. EU4 ten daha farklı sanırsam. Sence alışabilir miyim? Rehber önerin var mı?
Bende henüz oynamadım ancak Victoria oyunları EU4'ten çok farklı. EU4 daha çok 1400lü yıllarda krallık yönetip savaşmak üzerine kurulu ancak Victoria'da savaş daha geri planda ve çok daha zor. Belki Victoria 3'te Hearts of Iron'da yaptıkları gibi oyunu arcade bir forma getirmişlerdir, bilemiyorum ancak Victoria'nın mekanikleri her türlü EU4'ten farklı. Alışman zaman alabilir. Rehberlerin pek işe yaradığını sanmıyorum fakat Şişmanlar TV veya Maxmarine'den izleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı