hellomister
Hectopat
Ben HOI4'ü anlayamadığım için oynayamadım. Victoria 3'te de aynı durum olur mu? Yorumlara baktım oyun güzel gibi galiba.
Son düzenleyen: Moderatör:
HOI4'ü anlayamadıysanız victoria 3'ün farklı olmasını beklemeyin. Paradox detaya inmeyi seven bir firma. Bu oyun da diğerlerinden daha basit veya daha zor değil. Aşağı yukarı aynı deneyimi bekleyebilirsiniz oynanış açısından.
Paradox oyunların çoğu zordur. Victoria 3 de büyük ihtimal öyledir.
Ben HOI4'ü anlayamadığım için oynayamadım. Victoria 3'te de aynı durum olur mu? Yorumlara baktım oyun güzel gibi galiba.
Oyun çıkmış herkes "büyük ihtimal zordur" diyor. Keşke sadece oynayanlar yorum yapsa.
Buraya yorum yazanların oyunu oynamadığından adım gibi eminim. Dün yayınlansa bile oyunu oynayıp zor demekle "herhalde zordur" demek arasında büyük bir fark var.Oyun daha dün yayınlandığı için olabilir mi![]()
Buraya yorum yazanların oyunu oynamadığından adım gibi eminim. Dün yayınlansa bile oyunu oynayıp zor demekle "herhalde zordur" demek arasında büyük bir fark var.
Ben de denemedim ve yorum yapmıyorum. Denemediyse neye göre yorum yapıyor?Oyun 250 lira gibi bir fiyattan çıktı bu oyunu nasıl alıp denesinler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.