Victoria 3 zor mu?

hellomister

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Ben HOI4'ü anlayamadığım için oynayamadım. Victoria 3'te de aynı durum olur mu? Yorumlara baktım oyun güzel gibi galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim.

Paradox oyunların çoğu zordur. Victoria 3 de büyük ihtimal öyledir.

Öyle, ayrıyeten oyunda ekonomi ve diplomasi daha ön planda. Türkçe desteği resmi olarak vardı diye hatırlıyorum. Buna rağmen terminolojiye hakim olmanız gerekiyor diye yorumlar duydum. Benim gözümü korkuttu açıkçası. Strateji hep içine girmek istediğim bir türdür ancak detaylı olunca iş, içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Oyun çıkmış herkes "büyük ihtimal zordur" diyor. Keşke sadece oynayanlar yorum yapsa.

Ben HOI4'ü anlayamadığım için oynayamadım. Victoria 3'te de aynı durum olur mu? Yorumlara baktım oyun güzel gibi galiba.

O oyunla HOI4 tamamen farklı HOI4 savaş ağırlıklı ama Victoria 3 daha çok ekonomi falan var ordu yok diye biliyorum.

Oyun çıkmış herkes "büyük ihtimal zordur" diyor. Keşke sadece oynayanlar yorum yapsa.

Oyun daha dün yayınlandığı için olabilir mi

Oyun daha dün yayınlandığı için olabilir mi
Buraya yorum yazanların oyunu oynamadığından adım gibi eminim. Dün yayınlansa bile oyunu oynayıp zor demekle "herhalde zordur" demek arasında büyük bir fark var.

Buraya yorum yazanların oyunu oynamadığından adım gibi eminim. Dün yayınlansa bile oyunu oynayıp zor demekle "herhalde zordur" demek arasında büyük bir fark var.

Oyun 250 lira gibi bir fiyattan çıktı bu oyunu nasıl alıp denesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…