Victus 15-FA1033NT vs LOQ 15ARP9

Bütçe
30000

umutdlgc

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, çok kararsız kaldım. Benim gözümde artıları ve eksileri yazacağım, ona göre bana seçimimde yardımcı olursanız çok sevinirim:

1-) HP Victus.
SSD ve RAM'den kısıp 4050'nin tadına bakmak istiyorum hem daha uzun yıllar laptop derdim kalmaz gibi fakat ekran kartı 75W güçle çalışıyor sanırım tam performans alamayacaksam neden SSD ve RAM'den feragat edeyim diye düşünüyorum üstelik bütçemin biraz üstünde: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-7n9v2ea-pm-HBC000048JZ3N

2-) Lenovo LOQ 15.
Şu an kullandığım laptop 512 GB SSD ve gerçekten yetmediğini fark ettim RTX 3050 95W güçünde çalışıyormuş ve bu iyi bir değermiş 3050 için yani mantığım Lenovo kalbim HP diyor tabii kronik sıkıntısı vb şeyleri var mı yok mu hiç bilmiyorum (Ryzen veya Intel olması sorun değil Intel i5 13. nesili 400TL daha pahılı sadece): https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15arp9-gti1-amd-ryzen-5-7235hs-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83jc000qtr-p-HBCV00008JGICX?magaza=GTI Bilişim

Şimdiden okuyan ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Victus 15 yerine bunu almaniz daha iyi olur. Fiyati suan oldukca iyi. Victus 15 oldukca sorunlu bir seri. Isinma, throttle sorunlari, ekraninin oldukca kotu olmasi, rezil kasa kalitesi ve mentese sorunlari. Daha aklima gelmeyen sorunlar bile olabilir.

Victus 15 yerine bunu almaniz daha iyi olur. Fiyati suan oldukca iyi. Victus 15 oldukca sorunlu bir seri. Isinma, throttle sorunlari, ekraninin oldukca kotu olmasi, rezil kasa kalitesi ve mentese sorunlari. Daha aklima gelmeyen sorunlar bile olabilir.
hocam Hepsiburada'da peşin fiyatına 9 ay taksit seçeneği olduğu için alabiliyorum sizin attığın laptop hepsiburada da 38k maalesef :(

Almadan önce izlenmeli:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E hocam ne alıcaz biz o zaman yok mu 30k RTX3050 güzel bi laptop

Hocam önermek de almak da ayrı çile. Her türlü birisinden bir sorun bulunabiliyor. Aralarından en az sorunluyu seçmek lazım. Dilerseniz öneri için ayrı konu açabilirsiniz. Şu an direkt öneremiyorum araştırma yapmak gerekiyor. Şu listeye de bir göz atabilirsiniz belki yardımcı olur

Hocam önermek de almak da ayrı çile. Her türlü birisinden bir sorun bulunabiliyor. Aralarından en az sorunluyu seçmek lazım. Dilerseniz öneri için ayrı konu açabilirsiniz. Şu an direkt öneremiyorum araştırma yapmak gerekiyor. Şu listeye de bir göz atabilirsiniz belki yardımcı olur
şuan bakıyorum teşekkürler bilgilendirme için

Almadan önce izlenmeli:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorun en son sadece Hindistan bölgesinde vardı. Türkiye'deki cihazlardada gorulmeye baslanmasi uzucu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı