Arkadaşlar sizce laptopumu değiştirmeli miyim? Ekran kartlarında performans ne kadar fark eder? Ya da fiyatı aşmamak şartıyla tavsiye ettiğiniz laptop var mı?
HP Victus 16-e0073nt (68P42EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
En ucuz HP Victus 68P42EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3060 16.1" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 68P42EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3060 16.1" Full HD Notebook özelliklerini incele, 25.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar sizce laptopumu değiştirmeli miyim? Ekran kartlarında performans ne kadar fark eder? Ya da fiyatı aşmamak şartıyla tavsiye ettiğiniz laptop var mı?
Aradaki farka değecek bir güncelleme olacağını düşünmüyorum açıkçası. Ben olsam 3050 almak yerine hiç almazdım, çünkü var olan bilgisayarınız sizi tatmin etmiyorsa bu da etmeyecektir muhtemelen.
Dostum adam 4 GB ekran kartı kullanıyor gene 4 GB ekran kartlı bilgisayar atıyorsun. Sadece RTX açabiliyor olacak ve DLSS olacak başka ne farkı olacak? Sisteminden Max 10 20 FPS fark olur.