Victus 16 driverları nereden kurulur?

DarkFloor

Hectopat
Daha fazla  
Victus Gaming laptop 16-S1023NT (9Z795EA) model bir bilgisayar satın aldım. Ethernet kablom olmadığı için USB belleğe sürücüleri atıp bilgisayarıma yükleyeceğim. Ama hangi driveri yüklemem gerekir bilmiyorum. Bilen birisi yardım edebilir mi? Görselde bıraktığım ağ sürücüleri var. Amacım ağ sürücülerini yükleyip kalan sürücüleri internete bağlanıp yüklemek çünkü USB ile telefonumu bağladığımda USB'yi görmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-20 223631.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-20 223631.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
HP Support Assistant yükleyin orada çıkıyor driverlar. Sonrasında Geforce Experience veya NVIDIA App ile de GPU sürücünüzü güncellersiniz. Ayrıyeten Omen Gaming Hub'u da yüklemeyi unutmayın. Bunda da fan ayarlarınızı kontrol ediyorsunuz.

Victus Gaming laptop 16-S1023NT (9Z795EA) model bir bilgisayar satın aldım. Ethernet kablom olmadığı için USB belleğe sürücüleri atıp bilgisayarıma yükleyeceğim. Ama hangi driveri yüklemem gerekir bilmiyorum. Bilen birisi yardım edebilir mi? Görselde bıraktığım ağ sürücüleri var. Amacım ağ sürücülerini yükleyip kalan sürücüleri internete bağlanıp yüklemek çünkü USB ile telefonumu bağladığımda USB'yi görmüyor.
Bilgisayarı ağa bağlayabilmek için MediaTek Kablosuz LAN Sürücüsünü indirin.

Hp'nin sitesine cihaz modelini yazarsaniz sizi yönlendiriyor
Öyle yapmış zaten. Sadece ağ kurmak istiyor. Hangisini indireceğim diyor. Bir çok sürücü olduğu için orada kafası karışmış arkadaşın.

Bilgisayarı ağa bağlayabilmek için MediaTek kablosuz lan sürücüsünü indirin.

Öyle yapmış zaten. Sadece ağ kurmak istiyor. Hangisini indireceğim diyor. Birçok sürücü olduğu için orada kafası karışmış arkadaşın.

Sanırım Wi-Fi çalışmıyor. Driverlar için internet gerek. Baska bir PC de lan driver ı indirin (Google'la model yazmanız yeterli) flash bellek ile laptopa kurun sonra HP sitesinden diğer driverları kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı