Victus 16 i7-13700H vs. R7 7840HS

Bütçe
37000

emirhan232

Centipat
Daha fazla  
HP Victus 16'nın Intel-i7-13700H ve AMD Ryzen 7 7840HS olan versiyonları arasında kaldım. 4 bin fiyat farkı var. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz bir laptop var mı? Herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
7840hs.

(Alakasız ama amd olan modelde tek m2 ssd slotu var intelde 2 var diye biliyorum.)

AMD ısı performansı daha iyi olacaktır.
Endüstri standartında iş yapmayacaksan intele gerek yok AMD oyunlarda ve günlük kullanımda çok fazlasıyla işini görecektir.
Amd6800h ile bile normal kullanımda %3-4 kullanım değerleri görüyordum ki onlar daha da iyi yanı fark etmez ucuz olanı al.

amd mobil tarafta thermal konuda kendi görüşüm daha başarılı, bendede hali hazırda ryzen 5 6600h var intel i5 11400h dan geçiş yaptım, laptopun kasa yapısına bağlı olarak soğutma değişebilir ancak gözümle gördüğüm kadarı ile stabilite ve thermal süreklilik konusunda amd daha başarılı gibi

Benim de kafama aynı soru takıldı. Sıcaklık konusunda Amd sorun yaratır mı? Fazladan 4-5k vermek istemem açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…