Victus 16 işlemcisi boştayken 80 derece oluyor

Prestige58

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım, 2-3 ay önce HP Victus 16 aldım, Antalya'da yasıyorum. Başlarda sıkıntı yoktu sıcaklıklar normaldi, ama şimdi saçma derecede arttı. Havaların ısınmasına bağlıyorum. İşlemci PC boştayken 70-80 derece arası oluyor. Oyunlarda 94-101 derece arasında seyrediyor. AMD'nin sitesinden baktım en fazla 105 dereceye kadar çalışıyormuş laptop ama boştayken 80 derece olması beni bir düşündürttü. Normal mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun dışarıdaki sıcaklık ile hiçbir alakası yok. Cihazda ciddi bir sıkıntı var. Direkt garantiye yollayın. Muhtemelen sensörlerde bir sıkıntı var.

Boşta dediğim YouTube'da video falan izlerken yani hiçbir şey yokken 52-60 arası gerçekten sorun var mıdır? Bir de yollarsam PC'nin içindeki dosyalar silinir mi ya 1,5 TB şey var içerde :(

Turbo boostu kapatıp dene bir de.

Oyunlarda 95, boşta 55 sınır.

AMD'nin sitesinden baktım sınır için 105 derece yazıyordu orada ama? Oyunlarda genelde 95 derece dolaylarında zaten ama cidden hava acayip sıcakken 99 100 oluyor. Bu garantiye gönderme süreçleri nasıl işliyor cihazın içindeki şeyleri silerler mi?

AMD'nin sitesinden baktım sınır için 105 derece yazıyordu orada ama? Oyunlarda genelde 95 derece dolaylarında zaten ama cidden hava acayip sıcakken 99 100 oluyor. Bu garantiye gönderme süreçleri nasıl işliyor cihazın içindeki şeyleri silerler mi?
105 sınır olması bir şey değiştirmez, 95 derece üstü kötü. Bir şey silinmez diye düşünüyorum.

İçinden bir şeyi silmezler. HP Destek ile iletişime geç onlar seni yönlendirir. Bu sıcaklıklar normal değil yeni pc için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı