Hocalarım, 2-3 ay önce HP Victus 16 aldım, Antalya'da yasıyorum. Başlarda sıkıntı yoktu sıcaklıklar normaldi, ama şimdi saçma derecede arttı. Havaların ısınmasına bağlıyorum. İşlemci PC boştayken 70-80 derece arası oluyor. Oyunlarda 94-101 derece arasında seyrediyor. AMD'nin sitesinden baktım en fazla 105 dereceye kadar çalışıyormuş laptop ama boştayken 80 derece olması beni bir düşündürttü. Normal mi sizce?
Boşta dediğim YouTube'da video falan izlerken yani hiçbir şey yokken 52-60 arası gerçekten sorun var mıdır? Bir de yollarsam PC'nin içindeki dosyalar silinir mi ya 1,5 TB şey var içerde
Boşta dediğim YouTube'da video falan izlerken yani hiçbir şey yokken 52-60 arası gerçekten sorun var mıdır? Bir de yollarsam PC'nin içindeki dosyalar silinir mi ya 1,5 TB şey var içerde
RAM ve SSD yükseltmesi yaptım ben onları çıkarmam mı lazım gönderirken? Bir de sorun olan şey boştaykenki sıcaklığı mı yoksa oyunlarda 99derece vs olması mı?
RAM ve SSD yükseltmesi yaptım ben onları çıkarmam mı lazım gönderirken? Bir de sorun olan şey boştaykenki sıcaklığı mı yoksa oyunlarda 99derece vs olması mı?
İşlemcinin durduk yere 90 derecelere fırlayıp inmesinden sıkıldınız mı? Peki ya boşta bile aşırı ısınmasından? Isındığı için oyun oynayamaz hale mi geldiniz? İşte bu rehber size göre! Denetim masasında, güç seçeneklerinin plan ayarlarının içinde gelişmiş güç seçeneklerinde çıkan işlemci...
AMD'nin sitesinden baktım sınır için 105 derece yazıyordu orada ama? Oyunlarda genelde 95 derece dolaylarında zaten ama cidden hava acayip sıcakken 99 100 oluyor. Bu garantiye gönderme süreçleri nasıl işliyor cihazın içindeki şeyleri silerler mi?
AMD'nin sitesinden baktım sınır için 105 derece yazıyordu orada ama? Oyunlarda genelde 95 derece dolaylarında zaten ama cidden hava acayip sıcakken 99 100 oluyor. Bu garantiye gönderme süreçleri nasıl işliyor cihazın içindeki şeyleri silerler mi?