17kHerze
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarım Victus 16 ve donanımım Ryzen 5600H, GTX1650 4 GB 8 GB RAM. 2 yıldır bu bilgisayarı kullanıyordum, 1 sene öncesinde ekran kartımda sorun vardı kendini devreye sokmuyordu grafik kartı ile çalışıyordu. Her seferinde Aygıt Yöneticisi'nden kaldırmam gerekiyordu ve kendini geri yükleyip düzeliyordu. O yandan bu yana ekran kartı ile sorun yaşamadım, bilgisayar formatlandı çok fazla driver güncellemesi geldi ve sorun çözüldü. Şu zamanlarda hangi birden fazla oyunda DirectX çöküyor ekte göstereceğim. Örnek verecek olur isem FC 24, The Long Drive, RDR2 (ayrıyeten RDR'de RAM yetersiz hatası veriyor onun çözümü RAM'ım 8 GB olması ancak 40 küsur saatim var şu zamana kadar böyle bir hata almamıştım). Özüne gelecek olursak ekran kartı driverim güncel ancak öylede böylede DirectX çöküyor sebebini bir türlü bulamadım format atmak istemiyorum yedekliyebileceğim bir harici belleğim yok ve çok fazla şey var bilgisayarda. 40 küsur saat oynadığım RDR2 10 saat oynadığım FC24 ve 60 saat oynadığım The Long Drive aniden bu tarz çökmesi bana normal gelmedi, şu zamana kadar çökerdi diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: