Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #1 Arkadaşlar, İtopya üzerinden Razer BlackShark v2X aldım. Çok iyi diyenler kadar çok kötü diyenlerde var gerçi her kulaklıkta aynı yorumu görüyorum neredeyse. Bu model laptopta pişman eder mi etmez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Arkadaşlar, İtopya üzerinden Razer BlackShark v2X aldım. Çok iyi diyenler kadar çok kötü diyenlerde var gerçi her kulaklıkta aynı yorumu görüyorum neredeyse. Bu model laptopta pişman eder mi etmez mi?
sheanous Decipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 1.310 Çözümler 7 Yer Japonya, Kobe 14 Mart 2025 #2 Kendi uygulamasi var o kulakligin, onu indirirseniz bal gibi tam performans kullanirsiniz.
Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #3 Bassları çok fazla kulağımı ağrıtıyor diyenler vardı bu sebepten dolayı 2.kez iptal ettim siparişimi sizce alınır mı?
Bassları çok fazla kulağımı ağrıtıyor diyenler vardı bu sebepten dolayı 2.kez iptal ettim siparişimi sizce alınır mı?