Victus 16 R1042NT şarjı çok hızlı bitiyor

GÜNHAN41

Picopat
Daha fazla  
2 ay önce aldığım Victus16 R1042NT modeli şarj konusunda çok kötü, oyun oynamayı geçtim film izlerken bile 1-2 saat anca gidiyor. Bu konuyu açarken şarj seviyem 93 idi şu an 88'e kadar düştü pil güç tasarruf modunda iken. Çözümü var mıdır ya da ürünüm arızalı olabilir mi?

Victus 16-R0076NT kullanıyorum, hem Omen üzerinden hem de Windows üzerinden pil tasarruf modunda iken video izlerken 3-3.5 saat arası gidiyor benim de şarjım. Sanırsam Victus serisinin bataryalarıyla alakalı bir durum.

2 ay önce aldığım Victus16 R1042NT modeli şarj konusunda çok kötü, oyun oynamayı geçtim film izlerken bile 1-2 saat anca gidiyor. Bu konuyu açarken şarj seviyem 93 idi şu an 88'e kadar düştü pil güç tasarruf modunda iken. Çözümü var mıdır ya da ürünüm arızalı olabilir mi?

Bende de LOQ var aynı durum, bunun böyle olacağını biliyordum ancak yine de insanın canını sıkıyor. Artık yapacağım tek şey gündelik laptop + kasa almak olacaktır.

İdeapadim 9 aylıkken 6-7 saate kadar dayanıyordu.

Windows da NVIDIA ekran kartını kullanıyor olabilirsin bu da pili daha hızlı bitirir masaüstünde Intel GPU aktifse anormal bir durum var demektir.

Otomatikte galiba o.

Victus 16-R0076NT kullanıyorum, hem Omen üzerinden hem de Windows üzerinden pil tasarruf modunda iken video izlerken 3-3.5 saat arası gidiyor benim de şarjım. Sanırsam Victus serisinin bataryalarıyla alakalı bir durum.

Yine güzel dayanıyor arkadaşımda Ryzen 5'li modeli var onunda seninki kadar gidiyor.

Oyuncu laptopları hızlı şarj yer 4-5 saat dayanmaz normal. Benim oyuncu laptopu alalı 3-4 yıl oldu bataryası tamamen bitti şu an.

Bende fazla gitmesini beklemiyorum ama mesela şu an 9.40'ta %80le ders çalışmaya başladım %7 oldu saat 11.10'da ekran parlaklığı yarıda tasarruf modunda. 2 aylık cihaz böyle ise sene sonu daha kötü olabilir Windows'ta başka pil ayarları var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı