Victus 16 S0035NT için 1 TB SSD önerisi

• Konuyu başlatan Krex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 284
512 GB olan SSD'yi 1 TB yapmayı düşünüyorum. Şu anlık bir bütçem yok. Fiyatlarına göre daha sonra karar vereceğim.
Türkiyede fiyatlar çok değişken hocam, bugün önereceğim şey yarın kazık fiyatlı olur ve mağdur olursunuz. Veya bugün önerdiğimizden daha iyisi yarın çıkar.

Oyüzden net bir bütçeniz olduğu zaman ve satın alacağınız zaman konu açın. Yoksa A markasını öneririz ama daha iyi B markasına paranız yeter filan... Anladınız umarım.

Türkiye'de fiyatlar çok değişken hocam, bugün önereceğim şey yarın kazık fiyatlı olur ve mağdur olursunuz. Veya bugün önerdiğimizden daha iyisi yarın çıkar.

O yüzden net bir bütçeniz olduğu zaman ve satın alacağınız zaman konu açın. Yoksa a markasını öneririz ama daha iyi b markasına paranız yeter filan... Anladınız umarım.

Alacağım zaman tekrar konu açarım hocam şu anlık aklımda birkaç tane bulunsun diye açmıştım konuyu.

Alacağım zaman tekrar konu açarım hocam şu anlık aklımda birkaç tane bulunsun diye açmıştım konuyu.
2000TL civarı için şuan Windows kurmak içinde Exceria G2 modeli en ideali.
3500TL civarı için ise rakipsiz Kingston Renegade var.

Exceria G2:

Kingston Renegade:

Teşekkürler hocam. Peki taşınabilir SSD alsam 1 TB'lık o kısımda bir şey önerebilir misiniz?
Hocam taşınabilir disk piyasası hakimiyetim yok. Şahsi tavsiyem tabiki normal SSD alıp onu aparatlar ile taşınabilir yapmak olur. SN580 gibi bir model depolama için uygundur mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı