Victus 16 S1011NT alınır mı?

Bütçe
45000

dem_ba_ba

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni bir laptop almak istiyorum. Laptopta genelde Valorant, RDR2 gibi oyunlar oynayacağım ayrıca Blender'dan animasyon yapacağım belki de 1-2 kodlama. Eski laptopum uçak fanı gibi ses çıkarıyor baş ağrısı yapıyor. Laptoptan çok uzun süre oyun oynamayacağım oynayacaksam da fişte oynayacağım ancak kodlama için pil ömrü önemli ve ayrıca çok ısınmaması ve fanların çok ses çıkarmaması da. Oyun oynarken soğutucum var, onunla oynayacağım. Victus-16'nın bu modeli hoşuma gitti. Sizce bu alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sd-8-gb-rtx4060-16-1-freedos-pm-HBC00006GO130

Not: Masaüstü alamıyorum işim gereği laptop almak zorundayım.

Uygundur hocam alabilirsiniz. Birkaç aydır adam akıllı laptop piyasasını takip etmiyordum ve 3-4 ay öncesine kadar 45k'dan sonra oled gibi ekrana sahip 4070'liler başlıyordu, şimdiyse 50k'ya laptop alıyorsun ama 4060 ve %62,5 sRGB... Şahsen ekranı çok önemseyen biri olarak çok üzücü bir durum cidden.

F

Fiyatlar gerçekten çok astronomik seviyelere geldi gerçekten.

Alınır. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…