Victus 16 Windows 11 Wi-Fi sorunu

waiola

Femtopat
Daha fazla  
Bugün yeni aldığım Victus 16 cihazıma Windows 11 kurdum. Ama kablosuz bağlantım olmadığı için internetsiz kurulumu seçtim. Windows'u yükledikten sonra Wi-Fi'nin çalışmadığını çünkü driverını kurulu olmadığını anladım. Kablosuz olarak internete bağlayamıyorum nasıl driverları yüklerim?

Bugün yeni aldığım Victus 16 cihazıma Windows 11 kurdum. Ama kablosuz bağlantım olmadığı için internetsiz kurulumu seçtim. Windows'u yükledikten sonra Wi-Fi'nin çalışmadığını çünkü driverını kurulu olmadığını anladım. Kablosuz olarak internete bağlayamıyorum nasıl driverları yüklerim?

Telefonunuzu şarj kablonuzla laptopunuza bağlayıp ayarlarında USB bağlantıyı açın.

Ben de Victus 16 kullanıyorum evet ilk formatta sürücüyü tanımadı sorunu Ethernet kablosunu bağlayıp HP'nin sürücüler kısmından cihazımın seri numarasını yazıp uygun olan sürücüyü kurarak çözüme kavuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı