B Berk04 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Dün aldım laptopu, kasadan veya touchpad’in altından “pit pit” ses geliyor 30 saniyede bir. Driver’ları kurmadan önce yoktu. Neyle ilgili olabilir? HP Victus 16. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Dün aldım laptopu, kasadan veya touchpad’in altından “pit pit” ses geliyor 30 saniyede bir. Driver’ları kurmadan önce yoktu. Neyle ilgili olabilir? HP Victus 16.
J joessara Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI TWIN FROZR RTX 2070 SUPER | i5 11400f | 32GB RAM | 512GB SSD | ZOKO CHIKO WHITE Cinsiyet Erkek Meslek SWE 13 Haziran 2025 #2 Hocam kalbini kırmadınız umarım bilgisayarın, çıt çıttır o... Şaka bir yana ezilme vs yaşamış olabilir hocam taşınırken kargodayken vs. İçini açtırıp baktırmanızda fayda var yoksa ince fan sesi dışında bir ses gelmemesi lazım Artı 0 Eksi
Hocam kalbini kırmadınız umarım bilgisayarın, çıt çıttır o... Şaka bir yana ezilme vs yaşamış olabilir hocam taşınırken kargodayken vs. İçini açtırıp baktırmanızda fayda var yoksa ince fan sesi dışında bir ses gelmemesi lazım
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.103 Çözümler 62 13 Haziran 2025 #3 Berk04 dedi: Dün aldım laptopu, kasadan veya touchpad’in altından “pit pit” ses geliyor 30 saniyede bir. Driver’ları kurmadan önce yoktu. Neyle ilgili olabilir? HP Victus 16. Genişletmek için tıkla... ses kaydı atabilirmisin? masaüstünde pc boşdaykende geliyormu, muhtemelen hdd varsa onun çalışma sesidir, boşdayken gelmiyorsada coil whine. Artı 0 Eksi
Berk04 dedi: Dün aldım laptopu, kasadan veya touchpad’in altından “pit pit” ses geliyor 30 saniyede bir. Driver’ları kurmadan önce yoktu. Neyle ilgili olabilir? HP Victus 16. Genişletmek için tıkla... ses kaydı atabilirmisin? masaüstünde pc boşdaykende geliyormu, muhtemelen hdd varsa onun çalışma sesidir, boşdayken gelmiyorsada coil whine.