lFerhat Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar kardeşim sakızın üzerine koymuş, nasıl çıkarabilirim bunu zarar vermeden? HP Victus 16.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.643 Çözümler 9 1 Kasım 2025 #2 Kapağı sökerek çıkarmayı deneyebilirsiniz kapak dışından yapılan yanlış bir müdahalede donanımlara giderek zarar verebilir. Son düzenleme: 1 Kasım 2025
Kapağı sökerek çıkarmayı deneyebilirsiniz kapak dışından yapılan yanlış bir müdahalede donanımlara giderek zarar verebilir.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.336 Çözümler 47 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 1 Kasım 2025 #3 Kapağı çıkarmadan kulak çubuğuna kolonya veya alkol döküp çözmeyi deneyebilirsiniz. Sivri uçlu bir şeyle de çıkarmayı deneyebilirsiniz.
Kapağı çıkarmadan kulak çubuğuna kolonya veya alkol döküp çözmeyi deneyebilirsiniz. Sivri uçlu bir şeyle de çıkarmayı deneyebilirsiniz.
lFerhat Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #4 wherwismymnd dedi: Kapağı sökerek çıkarmayı deneyebilirsiniz kapak dışından yapılan yanlış bir müdahalede donanımlara giderek zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı dün aldım da sökmeden başka yolu yok mu? fercklenn dedi: Kapağı çıkarmadan kulak çubuğuna kolonya veya alkol döküp çözmeyi deneyebilirsiniz. Sivri uçlu bir şeyle de çıkarmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
wherwismymnd dedi: Kapağı sökerek çıkarmayı deneyebilirsiniz kapak dışından yapılan yanlış bir müdahalede donanımlara giderek zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı dün aldım da sökmeden başka yolu yok mu? fercklenn dedi: Kapağı çıkarmadan kulak çubuğuna kolonya veya alkol döküp çözmeyi deneyebilirsiniz. Sivri uçlu bir şeyle de çıkarmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.643 Çözümler 9 1 Kasım 2025 #5 lFerhat dedi: Bilgisayarı dün aldım da sökmeden başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Eğer yanlış bir şey yapmaktan korkuyorsanız ve daha önce hiç böyle işlerle uğraşmadıysanız önerim servise göndermenizdir.
lFerhat dedi: Bilgisayarı dün aldım da sökmeden başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Eğer yanlış bir şey yapmaktan korkuyorsanız ve daha önce hiç böyle işlerle uğraşmadıysanız önerim servise göndermenizdir.