Victus laptopun CS2'de verdiği FPS normal mi?

TheZip

Picopat
Katılım
3 Mayıs 2025
Mesajlar
289
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemim şu sekikde (laptop)
-RTX 3050 6 GB
-i5 13.nesil
-16 GB tam
-512 GB hafıza
-144Hz ekran
HP Victus

Oyun ayarlarım ise düşükte 4:3 modunda.
Rekabetçi herkes oyunda iken 90-120 arası, tek başıma surf yaparken ise 130-160 arası alıyorum genelde. Ne yapsam yukselmedi. ChatGPT ile yaptım olmadı. Unlost FPS arttırma yaptım, olmadı. Suruculeri guncelledim, olmadı.

En yüksek bu kadar bundan bazı ayarları yapmadan önce 45-70 arası idi.

Normal mi bu yoksa bilgisayarda bir şey mi var? Gerçekten delirme noktasına geldim.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam çözünürlük 1280x700 olması lazım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bazı arkadaşlar sorar diye söylüyorum. Sıcaklık değerleri normal ve NVIDIA ayarlarında yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçili. Bilgisayar yüksek performansta ve şarja takılı böyle.(!)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

FPS değerleri olması gerektiğinden düşük. Oyunun ayarlarından kaynaklandığını düşünüyorsanız size kendi ayarlarımı atayım.
 
CS2 zaten optimizasyon sorunlu bir oyun. Laptopta 2 ekran kartı olduğu için az FPS veriyor dahili GPU'yu kapatmanız lazım ama kapatamazsınız MUX yok cihazınızda. Tek çareniz monitöre bağlamak ya da grafikleri ve çözünürlüğü artırmak.
 

Ekstrem durum olmadığını düşünerek diyorum.
Yaklaşık minimum 150 160 ve üstü almalısın.
 
FPS değerleri olması gerektiğinden düşük. Oyunun ayarlarından kaynaklandığını düşünüyorsanız size kendi ayarlarımı atayım.
Atarsanız sevinirim

Onu nasıl kapatacağım hocam

Ekstrem durum olmadığını düşünerek diyorum.
Yaklaşık minimum 150 160 ve üstü almalısın.
Hocam nasıl yapabilirim.
 
Atarsanız sevinirim.

Onu nasıl kapatacağım hocam.

Hocam nasıl yapabilirim?

Buyurun hocam Victus 4060 I512 190 sabit alıyorum topluluk sunucularında 240 civarı. V-Sync kapalı oyuncu kontrastını arttır açık 16:9 oynarken de FPS'im aynıydı şu an 4:3 oynuyorum.
 

Dosya Ekleri

  • cs2ayar.jpg
    320,2 KB · Görüntüleme: 13
Ayarları yükseltmeyi denediniz mi?
 
Evet 4:3 oynuyorum full screen 1400x1050.
Hocam her şeyi fulledim yine aynı civarlarda FPS alıyorum 90 a zor çıkıyordu zaten düşük ayarda şuan yüksek.ayarlarda 45-80 arası aliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…