Vidaları yalama yapmayan vatan bilgisayar şubesi önerisi

Yusuf Talha

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba beyler. Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bana kablo düzeni güzel, vidaları yalama yapmayan, elini statik elektrikten iyice arındırmış ve işlemci pinlerini yamultmayacak bir vatan biligisayar şubesi önerirseniz sevinirim. Ankara' nın her yerine gidebilirim.

Size tavsiyem batıkent şubesi. Arkadaşlar batıkent şubesinden çok memnun. Bende kasa ve bazı kabloları oradan temin ettim. Birde haftaiçi erken saatlerde(11-14 arası) sögütözü şubesine giderseniz orada da kurulumu güzel yapıyorlar ama kalabalık olunca özen göstermeden hızlı kurulum yapıyorlar. Fakat bence en iyisi kendiniz toplamanız ben kendim topladım ve ilk toplayışımdı herşeyi doğru yaptım ama şansıma ram slotlarının ikisi bozuk çıktı bende anakartı sökmeye üşendim ve 4*2 gb ddr4 ramleri dual değil single olarak kullanıyorum ve memnunum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı