M meliherent Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Fotoğrafları ekleyeceğim; lastik ve peçete ile baskı uygulamayı denedim ancak çıkmıyor, nasıl çıkartabilirim? Ayrıca aynı vidayı nereden alabilirim, özellikleri: M2.5*6L(4.5,0.5)(K)#1 Dosya Ekleri IMG_8075.jpeg 140,7 KB · Görüntüleme: 58 IMG_8076.jpeg 116,5 KB · Görüntüleme: 28
Fotoğrafları ekleyeceğim; lastik ve peçete ile baskı uygulamayı denedim ancak çıkmıyor, nasıl çıkartabilirim? Ayrıca aynı vidayı nereden alabilirim, özellikleri: M2.5*6L(4.5,0.5)(K)#1
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 15 Şubat 2025 #2 Matkabın varsa dikkatlice tam ortasından delebilirsin. Fakat yuvadan daha dar bir uç ile delmeye dikkat et.
Matkabın varsa dikkatlice tam ortasından delebilirsin. Fakat yuvadan daha dar bir uç ile delmeye dikkat et.
Battwo Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Zamanında motosiklet debriyaj kolunda bu şekilde vida aşırı körelmişti servisteki abimiz matkabın farklı bir ucuyla içini delerek çıkartmıştı
Zamanında motosiklet debriyaj kolunda bu şekilde vida aşırı körelmişti servisteki abimiz matkabın farklı bir ucuyla içini delerek çıkartmıştı
Pentium D Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 4.724 Makaleler 1 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500f / Deep Cool AK400 / MSI B650 Tomahawk WIFI / Corsair Vengeance EXPO 6000mt/s CL36 32 GB/ EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / HighPower Performance FS HP1 850W GOLD / CoolerMaster HAF 912 / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz 2014 Opel Corsa D 1.4 Auto Cinsiyet Erkek Meslek Tiçır 15 Şubat 2025 #4 Hassas bir alet değisle ince bir keskiyi çekiç yardımı ile çak o şekilde çevirmeyi dene. Sanırım laptoptan bahsediyorsun, daha kibar yöntemler bulmaya çalış derim benim sistem biraz zarar verebilir.
Hassas bir alet değisle ince bir keskiyi çekiç yardımı ile çak o şekilde çevirmeyi dene. Sanırım laptoptan bahsediyorsun, daha kibar yöntemler bulmaya çalış derim benim sistem biraz zarar verebilir.
M meliherent Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #5 Zorandor dedi: Matkabın varsa dikkatlice tam ortasından delebilirsin. Fakat yuvadan daha dar bir uç ile delmeye dikkat et. Genişletmek için tıkla... @Battwo Matkap yok ve vida çok kısa başka bir yöntemi yok mudur? Aynı vidayı internetten alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Zorandor dedi: Matkabın varsa dikkatlice tam ortasından delebilirsin. Fakat yuvadan daha dar bir uç ile delmeye dikkat et. Genişletmek için tıkla... @Battwo Matkap yok ve vida çok kısa başka bir yöntemi yok mudur? Aynı vidayı internetten alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 15 Şubat 2025 #6 meliherent dedi: @Battwo Matkap yok ve vida çok kısa başka bir yöntemi yok mudur? Aynı vidayı internetten alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki bilmiyorum.
meliherent dedi: @Battwo Matkap yok ve vida çok kısa başka bir yöntemi yok mudur? Aynı vidayı internetten alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki bilmiyorum.
Battwo Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #7 meliherent dedi: @Battwo matkap yok ve vida çok kısa başka bir yöntemi yok mudur? Aynı vidayı internetten alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama matkap bulursanız bile bilen birine yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır laptopa zarar vermemek açısından.
meliherent dedi: @Battwo matkap yok ve vida çok kısa başka bir yöntemi yok mudur? Aynı vidayı internetten alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama matkap bulursanız bile bilen birine yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır laptopa zarar vermemek açısından.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 16 Şubat 2025 #8 Bu nesne nedir, gerçekten laptop mu yoksa tahta bir zemine vidali başka bir araç mı?
1 193955 Kilopat Katılım 19 Aralık 2017 Mesajlar 102 16 Şubat 2025 #9 Havya ile uygularsan, etrafındaki plastiği eritir ve kolayca çıkarırsın.
M meliherent Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Bu nesne nedir, gerçekten laptop mu yoksa tahta bir zemine vidali başka bir araç mı? Genişletmek için tıkla... Laptop, zorla çıktı ancak geri takmadım.
Sakuya Izayoi dedi: Bu nesne nedir, gerçekten laptop mu yoksa tahta bir zemine vidali başka bir araç mı? Genişletmek için tıkla... Laptop, zorla çıktı ancak geri takmadım.