Videdaki Şarkının Adı Nedir?

Rapylex

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Beyler lütfen şu linkteki şarkıyı bulun. Kaç gündür uğraşıyorum. Shazam falan da bulamıyor. Bulan yazsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya aradım ama bulamadım. Zor bir ihtimal ama videodaki arkadaş The Godfather müziğiyle diğer şarkıyı kendi remixlemiş olabilir yada YouTube'dan telif yememek için şarkıyı baya hızlandırıp yavaşlatmış. Videodaki arkadaş vac ban yemiş. Ona da ulaşamıyorum malesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Beyler lütfen şu linkteki şarkıyı bulun. Kaç gündür uğraşıyorum. Shazam falan da bulamıyor. Bulan yazsın lütfen.

Admin! Kendine ceza verir misin? Video yazamamışsın. :) Biz ufak tefek hatalar yapınca saçma şekilde sansür uygulanıyor. Neymiş cümle sonundaki noktadan önce boşluk varmış! :) Ayıp sanki biraz bu. Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın yazmadan duramadım. Ayrıca şarkıda alttan çalan fon başka bir besteciye ait. Biliyorum ama tam çıkaramadım şimdi.
Baya aradım ama bulamadım. Zor bir ihtimal ama videodaki arkadaş The Godfather müziğiyle diğer şarkıyı kendi remixlemiş olabilir yada YouTube'dan telif yememek için şarkıyı baya hızlandırıp yavaşlatmış. Videodaki arkadaş vac ban yemiş. Ona da ulaşamıyorum malesef.
Aa evet o filmin müziği tabi ya. :) Hatırladım şimdi.
Bu olmaz mı. :)

Son düzenleme:
Admin! Kendine ceza verir misin? Video yazamamışsın. :) Biz ufak tefek hatalar yapınca saçma şekilde sansür uygulanıyor. Neymiş cümle sonundaki noktadan önce boşluk varmış! :) Ayıp sanki biraz bu. Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın yazmadan duramadım. Ayrıca şarkıda alttan çalan fon başka bir besteciye ait. Biliyorum ama tam çıkaramadım şimdi.

Şarkı sözlerini tam anlayabilsek muhtamelen buluruz ama sesler çok karışıyor birbirine sadece malum kelimeyi anlayabiliyorum :)

Bu olmaz mı. :)
Cidden haklısın.Biz öyle yazsaydık müebbet verirdi.

Cidden haklısın.Biz öyle yazsaydık müebbet verirdi.
Sanki Türk Dil Kurumu. :) Böyle bir şarkıyı nasıl paylaşmış şaşırdım doğrusu. :) Hiç bir şey anlaşılmıyor.
Şarkı sözlerini tam anlayabilsek muhtamelen buluruz ama sesler çok karışıyor birbirine sadece malum kelimeyi anlayabiliyorum :)
:) Videoyu paylaşan da yorumu kapatmış. Belki ondan isterdik. :)

Son düzenleme:

Muhtemelen videoyu editleyen arkadaş godfather remixine eklemeler yapmış yani tek bir parça değil videoda duyulan oynanmış bir müzik.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı