Beyler lütfen şu linkteki şarkıyı bulun. Kaç gündür uğraşıyorum. Shazam falan da bulamıyor. Bulan yazsın lütfen.
Aa evet o filmin müziği tabi ya.Baya aradım ama bulamadım. Zor bir ihtimal ama videodaki arkadaş The Godfather müziğiyle diğer şarkıyı kendi remixlemiş olabilir yada YouTube'dan telif yememek için şarkıyı baya hızlandırıp yavaşlatmış. Videodaki arkadaş vac ban yemiş. Ona da ulaşamıyorum malesef.
Şarkı sözlerini tam anlayabilsek muhtamelen buluruz ama sesler çok karışıyor birbirine sadece malum kelimeyi anlayabiliyorumAdmin! Kendine ceza verir misin? Video yazamamışsın.Biz ufak tefek hatalar yapınca saçma şekilde sansür uygulanıyor. Neymiş cümle sonundaki noktadan önce boşluk varmış!
Ayıp sanki biraz bu. Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın yazmadan duramadım. Ayrıca şarkıda alttan çalan fon başka bir besteciye ait. Biliyorum ama tam çıkaramadım şimdi.
Aa evet o filmin müziği tabi ya.Hatırladım şimdi.
Cidden haklısın.Biz öyle yazsaydık müebbet verirdi.Admin! Kendine ceza verir misin? Video yazamamışsın.Biz ufak tefek hatalar yapınca saçma şekilde sansür uygulanıyor. Neymiş cümle sonundaki noktadan önce boşluk varmış!
Ayıp sanki biraz bu. Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın yazmadan duramadım. Ayrıca şarkıda alttan çalan fon başka bir besteciye ait. Biliyorum ama tam çıkaramadım şimdi.
Aa evet o filmin müziği tabi ya.Hatırladım şimdi.
Bu olmaz mı.
Sanki Türk Dil Kurumu.Cidden haklısın.Biz öyle yazsaydık müebbet verirdi.
Şarkı sözlerini tam anlayabilsek muhtamelen buluruz ama sesler çok karışıyor birbirine sadece malum kelimeyi anlayabiliyorum![]()
Beyler lütfen şu linkteki şarkıyı bulun. Kaç gündür uğraşıyorum. Shazam falan da bulamıyor. Bulan yazsın lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.