Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 YouTube'da video izlerken kalite düştü bende yükseltmek için ayarlara tıklayacaktım o sırada gözüme ayarlar yerine null yazması çarptı. Sizce neden bir virüs mü buna sebep oluyor?
YouTube'da video izlerken kalite düştü bende yükseltmek için ayarlara tıklayacaktım o sırada gözüme ayarlar yerine null yazması çarptı. Sizce neden bir virüs mü buna sebep oluyor?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 23 Nisan 2025 #2 Bende de var sorun yok hocam muhtemelen YouTube kaynaklı bir sorun.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 Eriksen dedi: Bende de var sorun yok hocam muhtemelen YouTube kaynaklı bir sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun anlık korktum.
Eriksen dedi: Bende de var sorun yok hocam muhtemelen YouTube kaynaklı bir sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun anlık korktum.