Z zardanadam Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 114 25 Kasım 2013 #11 Raşit Gönenç dedi: Forumda korsan link paylaşımı yasak olduğu için kendiniz bulunuz. Elinizin altında internet var. Ve bu programa ulaşmanız 5 dk'nızı almaz. Genişletmek için tıkla... Korsan istediğimi kim söylediki websitesini istedim Action yazınca abuk subuk şeyler çıkıyor.
Raşit Gönenç dedi: Forumda korsan link paylaşımı yasak olduğu için kendiniz bulunuz. Elinizin altında internet var. Ve bu programa ulaşmanız 5 dk'nızı almaz. Genişletmek için tıkla... Korsan istediğimi kim söylediki websitesini istedim Action yazınca abuk subuk şeyler çıkıyor.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2013 #12 Technopat'tan video boyutunu görüntü kaybı olmadan küçültme yöntemi videosu istiyoruz. Görüntü kaybı olmadan küçültme diye bir yöntem varsa tabi.
Technopat'tan video boyutunu görüntü kaybı olmadan küçültme yöntemi videosu istiyoruz. Görüntü kaybı olmadan küçültme diye bir yöntem varsa tabi.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 25 Kasım 2013 #13 zardanadam dedi: Korsan istediğimi kim söylediki websitesini istedim Action yazınca abuk subuk şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Mirillis Action! diye arayın.
zardanadam dedi: Korsan istediğimi kim söylediki websitesini istedim Action yazınca abuk subuk şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Mirillis Action! diye arayın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Kasım 2013 #14 Buradan indirebilirsiniz: Action! - The world's No. 1 gameplay recorder and Windows desktop recorder!
Buradan indirebilirsiniz: Action! - The world's No. 1 gameplay recorder and Windows desktop recorder!