Video Boyutu Nasıl Küçültülür?

Açıkcası 1080P videoları bile donmadan izliyorum
Bizim dükkanda 7 Mbit var. Ben izleyemiyorum 1080p hatta 720p 60 Fps videolar bile zor izleniyor. Evimde 25 Mbit indirme hızına sahip bir paket kullanıyorum. Monitörüm de 1440p genelde videoları olan en yüksek çözünürlükte izliyorum, 4K da bile donmadan izleniyor. AKN dolduğu zaman 3'e düşüyor o zaman 720p video bir izleniyor bir izlenmiyor.

Valla download ve video izlemede problem yok sadece sıkıntı upload.

Kuzenim TurkTelekom operasyon müdürlüğünde çalışıyor fakat ADSL ile bu kadar olur dedi.
Çalışan değil uyuyan kişi haline gelmiş benzetmişler orada onu. ADSL ile çok şey olur da haberleri yok. Hızın AKN kotasından düşmüşe benziyor. Ay sonu gelince tekrar kontrol ettir. Zararlı kontrolü yap sisteme ve telefonlara. Açık olan programları kapat sonra test yap.

Hangi video kayıt aracını kullanıyorsun? Hala Fraps kullanıyorsan olur tabi 2011'den sonra Fraps hiç güncelleme almadı. Bandicam kullan 40 dakikalık video çekiyorum 1920x1080p 60 FPS'de 1 gb'ı geçmiyor. Sony Vegas ile render yapıyorum boyutu 2 GB'a çıkıyor ama kaliteden ödün vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

OBS ile çekiyorum videoları. Ama şu an 35 dakikalık videoyu ön tanımlı youtube ayarında çektiğim zaman 45 FPS'de 1920x1080 videolar 1 GB vivarına geliyor.

Hocam boyut= bitrate. Ama illaki kalite kaybı yaşıyorsun düşürünce. Gerçi bit değerin yüksek olsa da youtube video işlemesinde mahvediyor zaten. Ben yüksek bitrate'de kayıt alıp duruma göre vegas proda renderda düşürüyorum değeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…