Ruzy35 Centipat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 İşlemci: Pentium (r) Dual-Core E5200 2.50 GHz. RAM: 8 GB. İşletim sistemi: Windows 7 Professional. Ekran kartı: ATI Radeon HD 4800 series. Oyunlarda drop girmeden video çekme, programı önerir misiniz arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2023
İşlemci: Pentium (r) Dual-Core E5200 2.50 GHz. RAM: 8 GB. İşletim sistemi: Windows 7 Professional. Ekran kartı: ATI Radeon HD 4800 series. Oyunlarda drop girmeden video çekme, programı önerir misiniz arkadaşlar?
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 20 Nisan 2023 #2 Ruzy35 dedi: İşlemci: Pentium (r) Dual-Core E5200 2.50 GHz. RAM: 8 GB. İşletim sistemi: Windows 7 Professional. Ekran kartı: ATI Radeon HD 4800 series. Oyunlarda drop girmeden video çekme, programı önerir misiniz arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Obs öneririm fakat o sistemle zor Artı 0 Eksi
Ruzy35 dedi: İşlemci: Pentium (r) Dual-Core E5200 2.50 GHz. RAM: 8 GB. İşletim sistemi: Windows 7 Professional. Ekran kartı: ATI Radeon HD 4800 series. Oyunlarda drop girmeden video çekme, programı önerir misiniz arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Obs öneririm fakat o sistemle zor
LittleGamer Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 279 20 Nisan 2023 #3 Sisteminiz hem oyun hem recorder aynı anda çalıştırır ama kasmalar sık olabilir. Size sisteminize uygun 'bandicam' öneririm Artı 0 Eksi
Sisteminiz hem oyun hem recorder aynı anda çalıştırır ama kasmalar sık olabilir. Size sisteminize uygun 'bandicam' öneririm
KS KS Ruzy35 Centipat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #4 Süleyman Pro dedi: Obs öneririm fakat o sistemle zor Genişletmek için tıkla... Hocam win7 ye obs kurulmuyor malesef Windows 10 yüklemem gerekiyor LittleGamer dedi: Sisteminiz hem oyun hem recorder aynı anda çalıştırır ama kasmalar sık olabilir. Size sisteminize uygun 'bandicam' öneririm Genişletmek için tıkla... Bandicam ile deniyorum ama drop giriyor videoya, video çekerken oyunda sorun yok ama videoya baktığımda drop giriyor. Artı 0 Eksi
Süleyman Pro dedi: Obs öneririm fakat o sistemle zor Genişletmek için tıkla... Hocam win7 ye obs kurulmuyor malesef Windows 10 yüklemem gerekiyor LittleGamer dedi: Sisteminiz hem oyun hem recorder aynı anda çalıştırır ama kasmalar sık olabilir. Size sisteminize uygun 'bandicam' öneririm Genişletmek için tıkla... Bandicam ile deniyorum ama drop giriyor videoya, video çekerken oyunda sorun yok ama videoya baktığımda drop giriyor.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 20 Nisan 2023 #5 HyperCam kullanabilirsiniz fakat uygulama biraz eskidir. Artı 0 Eksi
LittleGamer Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 279 20 Nisan 2023 #6 Ruzy35 dedi: Hocam win7 ye obs kurulmuyor malesef Windows 10 yüklemem gerekiyor Bandicam ile deniyorum ama drop giriyor videoya, video çekerken oyunda sorun yok ama videoya baktığımda drop giriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bandicamda bile drop giriyorsa sıkıntı. Masaüstü ise bilgisayarınız yükseltme yapın. Artı 0 Eksi
Ruzy35 dedi: Hocam win7 ye obs kurulmuyor malesef Windows 10 yüklemem gerekiyor Bandicam ile deniyorum ama drop giriyor videoya, video çekerken oyunda sorun yok ama videoya baktığımda drop giriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bandicamda bile drop giriyorsa sıkıntı. Masaüstü ise bilgisayarınız yükseltme yapın.