M mhmt43 Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar merhaba, ben Bluestacks'den video çekiyorum. Clash of Clash ve Royel. Bana hangi video programını önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba, ben Bluestacks'den video çekiyorum. Clash of Clash ve Royel. Bana hangi video programını önerirsiniz?
DarkLightning Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 273 Makaleler 2 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kida Teknoloji - Yazılım Geliştirme 6 Haziran 2016 #2 Tavsiye sırasına göre; Snagit - Open Broadcaster Software - Bandicam Ben kendi YouTube kanalımdaki videolarda tamamen Snagit kullanıyorum. 1080p kayıpsız kayıt alabiliyorum. İmzadaki sistemle sen düşün...
Tavsiye sırasına göre; Snagit - Open Broadcaster Software - Bandicam Ben kendi YouTube kanalımdaki videolarda tamamen Snagit kullanıyorum. 1080p kayıpsız kayıt alabiliyorum. İmzadaki sistemle sen düşün...
M mhmt43 Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #3 teşşekürler yorumuz i.öin