Video çekme programı tavsiyesi

onlygame

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Bilgisayar için uzun süre video çekebileceğim bir program önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bandicam kullanıyorum. 720p-1080p kayıt yapabiliyor. Boyut genelde çok yüksek olmuyor. 5-6 GB'yi geçerse Format Factory'den boyutunu küçültüyorum. FPS'yi pek etkilediği söylenemez Tabi ben amatör sayılırım daha iyi video çekme programları vardır elbet.

Dostum Open Broadcaster Software(OBS) programını ya da Xsplit Broadcaster programını öneririm sana. İkisi de ücretsiz ve gayet kolay programlar. OBS daha iyidir bana sorarsan. Çünkü her türlü kayıt olanağı var onda ve herhangi bir sınır yok. Lakin Xsplit ücretsiz ama o haliyle çok az imkan sunuyor ve ücretli versiyonunu aldırtmak zorunda bırakıyor. Tabi daha başka program alternatifleri vardır. Ama bunlar benim bildiğim ve kullandıklarım sen hangisini beğenirsen onu seç. Kolay gelsin. ;)

Dostum Open Broadcaster Software(OBS) programını ya da Xsplit Broadcaster programını öneririm sana. İkisi de ücretsiz ve gayet kolay programlar. OBS daha iyidir bana sorarsan. Çünkü her türlü kayıt olanağı var onda ve herhangi bir sınır yok. Lakin Xsplit ücretsiz ama o haliyle çok az imkan sunuyor ve ücretli versiyonunu aldırtmak zorunda bırakıyor. Tabi daha başka program alternatifleri vardır. Ama bunlar benim bildiğim ve kullandıklarım sen hangisini beğenirsen onu seç. Kolay gelsin. ;)
Teşekkürler.

Rica ederim dostum. ;)
Yalnız teşekkür etmek yerine yorumları beğenmeyi tercih ederseniz daha iyi olabilir. Zira technopat-sosyal kurallarında böyle yazıyordu. :)
Yanlış anlamayın. Sosyal de ki kurallar biraz katı olduğu için söylüyorum. Her an her şeye ceza gelirmiş gibi duruyorum. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı