PC DELİSİ MUHAMMED Picopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 136 Çözümler 1 Yer Ankara/TURKEY 20 Mayıs 2021 #11 370063 dedi: Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir. Kendime video çekme ve düzenleme programı arıyorum. Bana önerebileceğiniz programlar var mı? Kullanımı zor olmayan programlar önerirseniz sevinirim, ücretsiz de olabilir ücretli de. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Camtasia. Bandicam. Bandicut. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
370063 dedi: Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir. Kendime video çekme ve düzenleme programı arıyorum. Bana önerebileceğiniz programlar var mı? Kullanımı zor olmayan programlar önerirseniz sevinirim, ücretsiz de olabilir ücretli de. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Camtasia. Bandicam. Bandicut.
kralinevladi Picopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 207 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #12 Ryz dedi: OBS ile video çekin. Sony Vegas Pro 17 ile düzeltin. Genişletmek için tıkla... Sony Vegas işlerine hiç girmeyin hocam direk Adobe Premiere Pro'ya geçin.
Ryz dedi: OBS ile video çekin. Sony Vegas Pro 17 ile düzeltin. Genişletmek için tıkla... Sony Vegas işlerine hiç girmeyin hocam direk Adobe Premiere Pro'ya geçin.
Crystal Castles Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 321 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #13 Adobe Premiere Pro. Çok da zor değil, birkaç video izleseniz de basit işlemleri anlayabilirsiniz. Geri kalanı yapboz gibi zaten.
Adobe Premiere Pro. Çok da zor değil, birkaç video izleseniz de basit işlemleri anlayabilirsiniz. Geri kalanı yapboz gibi zaten.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #14 Profesyonel düşünüyorsan ve sistemin iyiyse Adobe Premier Pro. Fakat benim sistemim düşük ve basit düşünüyorum diyorsan Sony Vegas Pro öneririm.
Profesyonel düşünüyorsan ve sistemin iyiyse Adobe Premier Pro. Fakat benim sistemim düşük ve basit düşünüyorum diyorsan Sony Vegas Pro öneririm.