OBS ile uzun videoların kaydını alıyorum ve video tam ekran olmadığı için kenarlardaki fazlalıkları almam gerekiyor. Clipchamp ile yapmayı denedim ama onda da aşağıdaki hazır ayarlar var, işime yaramıyor. Videoda siyah bar oluşuyor ölçek videoya göre büyük geldiği için.
Tam olarak istediğim şeyi GIF'le anlatabilirim sanırım, aşağıdaki gibi bir araç arıyorum. Videolar bazen 1 saate ulaştığı için kaydı internet sitesine yüklemek çok uğraştırıyor, bana direkt program lazım video yükleme süresini beklememek için. Ücretsiz olursa çok iyi olur. Yapacağım tek şey videodaki fazlalıkları almak ve belki de kırpmak, başka işim olmayacak.
Crop and Zoom seçeneğiyle videoyu kırpacaksın. İstediğin formatta kırpabiliyorsun. Sonra o kırptığın çözünürlüğü export kısmında Resulation yerine yazıyorsun ve siyah barlar oluşmuyor. Çok zor değildi.
Filigran için satın alman gerek. Veya etik olmayan yollardan kullanman lazım.
Bulmak için 10 dakika uğraşınca programda öyle bir özellik yok zannettim, daha basit bir şey bekliyordum program önerisi gelince. Her neyse, filigrandan sonra pek kullanılacak gibi durmuyor, teşekkürler yine de. Emülatorle Inshot kullanacağım artık.