Video denetleyicisi Aygıt Yöneticisi üzerinde ünlemli görünüyor

tecyusuf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba büyük bir sorunum var, bu bana beşinci oluşu. Hepsinde farklı çözüm yaptım oldu. Şimdi bana sürücüleri güncelle diye gelmeyin arkadaşlar olmuyor maalesef. Birisi o yorumu hala bulamadım bir yerlere gir kayıt defterine falan gir şunu bunu sil PC'yi kapat aç dedi düzelecek dedi denedim olmuştu ama yorumu şimdi bulamıyorum. Peki bu olay nasıl oldu? Tekrardan uyarıyım güncelleme yap yeni yazılım bul demeyin olmuyor yani olmuyor. Ekran kartım AMD Radeon X1550. CraftRise'da ekran kartın eski güncelleme yap dedi ve ben ekranımın bu hale geleceğini biliyordum çünkü driverimi ne zaman güncellemeye kalksam bu sorun oluyor. Ben de en yeni sürücü yazılımını bul dedim ve ekran kapandı açıldı karşımda böyle bir ekran vardı. İlk başta standart VGA grafik bağdaştırıcısı şimdi PC'yi kökten kapattım açtım ve vide denetleyici(VGA uyumlu) var.
Şimdiden teşekkür ederim.
(Ekran kartını sökmeme gerek yok çünkü başka türlü sorun var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sürücüyü nasıl güncellediniz? Düşünceme göre sürücüyü Driver Booster ya da Driver Pack Solution vb. saçma 3. parti sürücü güncelleme yazılımlarını kullandınız ama bir de size sormak istiyorum. En kısa vakitte cevap verirseniz sevinirim.

https://www.amd.com/en/support/graphics/legacy-graphics/ati-radeon-x-series/ati-radeon-x1xxx-series buradan sisteminize uygun sürücüyü yüklemeden kalıcı çözüm olmaz. Kayıt defteri sadece uyarıyı kaldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…