Video Donma Sorunsalı

walpaper

Hectopat
Daha fazla  
Sorun: Video donanımı hatası
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
  • WD-20150114-1822-01.dmp
  • sysdata.xml
  • WERInternalMetadata.xml
Bu dosyaların geçici kopyasını görüntüle.
Uyarı: Soruna bir virüs veya başka bir güvenlik tehdidi neden olduysa, dosyaların bir kopyasının açılması bilgisayarınıza zarar verebilir.

Bu hatayı alıyorum. Hatanın benim canımı sıkan tarafı, oynadığım oyunfs (Leauge of Legends) oyun birden kapanıyor. Ekran siyahlaşıyor, power saving mode yani uyku moduna geçiyor ve hiçbir tepki vermiyor. Mecburen resetlemem gerekiyor bilgisayarı. Bunun sebebi yukardaki sorun. Soruna dair hiçbir çözüm bulamadım ,lütfen yardım edin. Bezdirdi artık, fanlar temiz, sıcaklık problemı yok, ekran kartını sildim yükledim aynı sorun, takıp çıkardım hala sorun yok.
Not: Konu yanlış yere açılmışsa kusuruma bakmayın lütfen gereken yere taşıyın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arkadaşı başlık yüzünden veya kalın yazdı diye yasaklamayın. Başka bir sorun benim başıma geldi bende başlığa lütfen yazdım diye yasakladınız ve sorunuma çözüm bulamadım yasaklama süresi geçene kadar, konuyla alakasız ama sorunu çözüldükten sonra yasaklamaları yaparsanız daha iyi olur. Yıkıcı değil yapıcı olun.

Sorununa gelince bir bilgim yok.

Öncelikle kusura bakmayın kalın yazma vb. gibi kurallar oldugunu bilmyordum forumda ilk defa üyelik açıp direk konu açtıgım için okuyamadım.
C:\Windows\Minidump\ dizinindeki dosyaları ekliyorum.

http://www.dosya.tc/server37/aOEsaS/minidunp.rar.html şurdan moderatör arkadaşımız bakabilir.dediginiz yerdeki tüm dosyaları bir klasör içine yerleştirerek buraya yükledim.

bilgisayarımın özellikleri ve funmark testini yaptıgımda aldıgım sonuçtur. Bilgisayar bazen mavi ekran verirken bazen sadece siyah ekranda kalıyor.

funmark test sonuçları aşagıda sol taraftadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…