Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 4 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Ben 13 yaşındayım ve istediğim bir müzikle havalı edit yapmak istiyorum. Kolay ve bedava önerebileceğiniz bir program var mı?
Merhabalar. Ben 13 yaşındayım ve istediğim bir müzikle havalı edit yapmak istiyorum. Kolay ve bedava önerebileceğiniz bir program var mı?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 Wondershare Filmora.
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #3 Shotcut. Bedava kolay ve açık kaynak. Basit düzenlemeler için fazlasıyla yeterli. Shotcut - Home Shotcut is a free, open source, cross-platform video editor for Windows, Mac and Linux shotcut.org Baş-ül Adam dedi: Wondershare Filmora. Genişletmek için tıkla... Filmora ücretli diye biliyorum.
Shotcut. Bedava kolay ve açık kaynak. Basit düzenlemeler için fazlasıyla yeterli. Shotcut - Home Shotcut is a free, open source, cross-platform video editor for Windows, Mac and Linux shotcut.org Baş-ül Adam dedi: Wondershare Filmora. Genişletmek için tıkla... Filmora ücretli diye biliyorum.
B Blightto Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 139 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #4 DaVinci Resolve.
Neo Turk1y3 Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #5 Gönül ister Adobe premier pro demeyi ama pahalı tabi. Eskiden Windows movie maker vardı o da güzel olabilir hala varsa.
Gönül ister Adobe premier pro demeyi ama pahalı tabi. Eskiden Windows movie maker vardı o da güzel olabilir hala varsa.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 4 Şubat 2021 #6 Eski ama hala kullandığım aşırı kolay Windows movie maker. Kesinlikle öneriyorum.
Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 4 Şubat 2021 #7 gursel aydin dedi: Shotcut. Bedava kolay ve açık kaynak. Basit düzenlemeler için fazlasıyla yeterli. Shotcut - Home Shotcut is a free, open source, cross-platform video editor for Windows, Mac and Linux shotcut.org Filmora ücretli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
gursel aydin dedi: Shotcut. Bedava kolay ve açık kaynak. Basit düzenlemeler için fazlasıyla yeterli. Shotcut - Home Shotcut is a free, open source, cross-platform video editor for Windows, Mac and Linux shotcut.org Filmora ücretli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Neo Turk1y3 Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #8 Silinen üye dedi: Eski ama hala kullandığım aşırı kolay Windows movie maker. Kesinlikle öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Shortcutı bilmem ama movie makera da bir bak derim.
Silinen üye dedi: Eski ama hala kullandığım aşırı kolay Windows movie maker. Kesinlikle öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Shortcutı bilmem ama movie makera da bir bak derim.