costt Centipat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 47 Yer hatay,iskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 Merhaba kendimce çok zor olmayan orta düzey bir video düzenleme programı arıyorum ücretli veya ücretsiz fark etmez yeter ki kullanışlı ve orta düzey olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba kendimce çok zor olmayan orta düzey bir video düzenleme programı arıyorum ücretli veya ücretsiz fark etmez yeter ki kullanışlı ve orta düzey olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 23 Nisan 2023 #2 Mobil mi, PC'mi ?
costt Centipat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 47 Yer hatay,iskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #3 Silinen üye dedi: Mobil mi, PC'mi? Genişletmek için tıkla... Pardon belirtmeyi unutmuşum PC üzerinden arıyorum.
Silinen üye dedi: Mobil mi, PC'mi? Genişletmek için tıkla... Pardon belirtmeyi unutmuşum PC üzerinden arıyorum.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 23 Nisan 2023 #4 Adobe. costt dedi: Pardon belirtmeyi unutmuşum PC üzerinden arıyorum. Genişletmek için tıkla...
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 23 Nisan 2023 #5 costt dedi: Pardon belirtmeyi unutmuşum PC üzerinden arıyorum. Genişletmek için tıkla... Premiere Pro veya CamTasia önerebilirim.
costt dedi: Pardon belirtmeyi unutmuşum PC üzerinden arıyorum. Genişletmek için tıkla... Premiere Pro veya CamTasia önerebilirim.
costt Centipat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 47 Yer hatay,iskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #6 EkmekArasıRam dedi: Adobe. Genişletmek için tıkla... Adobe zor gibi görünüyor. Silinen üye dedi: Premiere Pro veya Camtasia önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim deneyeyim ben.
EkmekArasıRam dedi: Adobe. Genişletmek için tıkla... Adobe zor gibi görünüyor. Silinen üye dedi: Premiere Pro veya Camtasia önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim deneyeyim ben.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 23 Nisan 2023 #7 costt dedi: Adobe zor gibi görünüyor. Cevap için teşekkür ederim deneyeyim ben. Genişletmek için tıkla... Zor görünüyor demeyin. Adobe öğrendiğinizde cidden sizi kurtarır.
costt dedi: Adobe zor gibi görünüyor. Cevap için teşekkür ederim deneyeyim ben. Genişletmek için tıkla... Zor görünüyor demeyin. Adobe öğrendiğinizde cidden sizi kurtarır.
costt Centipat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 47 Yer hatay,iskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #8 EkmekArasıRam dedi: Zor görünüyor demeyin. Adobe öğrendiğinizde cidden sizi kurtarır. Genişletmek için tıkla... Anladım öğrenmeye çalışıcağım.
EkmekArasıRam dedi: Zor görünüyor demeyin. Adobe öğrendiğinizde cidden sizi kurtarır. Genişletmek için tıkla... Anladım öğrenmeye çalışıcağım.