Video Düzenleme Programı Tavsiyesi

Aslında ben de Premier yazmamışım

Yok size demedim zaten, moderatörler sırf Premiere yazdım diye ceza vermişti aklıma geldi bilgilendirme olsun diye yazdım bende.

Bazen ufak tefek hatalar olabilir. Bu kadar küçük şeylerin tolere etmek lazım aslında. Hemen ceza verilmesi biraz garip.

DaVinci Resolve nerdeyse tamamı ücretsiz bir yazılım. Üstelik aşırı pro.

Sayfanın en altında ücretsiz sürümü indirebilrsiniz. Seri kullanabilmek için biraz mesai harcamak lazım tabi. Ancak youtube'da tonlarca yardım videosu bulabilirsiniz. Ben Sony Vegas Pro'da ki rahatlığı henüz başka yerde bulamadım.

İndir linkine tıkladıktan sonra, küçük bir bilgi formu dolduracaksınız (gerçek bilgiler yazmak zorunda değilsiniz)

Neler yapılabildiğini görseniz, kesinlikle indirirsiniz. Misal bu adam profesyonel bir video editörü ve daha önce bir Premiere kullanıcısymış ve bu video DaVinci ile yapılmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neredeyse paralı versiyonla hiç farkı yok. Anladığım kadarı ile adamlar herkesin yazılımla tanışmasını istiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…