Video Düzenleme Programları Tavsiyeleri

Alicem Doğan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2

Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL
Merhaba arkadaşlar. Ben bir video düzenleme programı arıyorum. Aradığım program yazı koyabilen, müzik koyabilen, birleştirme-kesme işlemleri yapabilen, videoları farklı formatlara çevirebilen bir programdır. Basit bir program olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Recep abi ben Movie Maker'den video hazırlıyorum. Masaüstüne kaydeymek istiyorum facebook'ta paylaşmak istiyorum ama olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pinnacle Studio 15 orta seviye kullanıcılar için çok iyi. Ben kullanıyorum, çok memnunum.

- Adobe Premiere CC. Fiyatı ise yıllık 35,00 TL (Creative Cloud kapsamında 89,00 TL). Yüksek performans, rahat bir arayüz ve de komplike bir yapıya sahip, yoğunlukla profesyonel işlemlerde tercih edilmesine rağmen basit işlemlerde de kolaylıkla kullanılabilir...
- SONY Vegas Pro 12. Fiyat tek alım ile $599,95 (6 Aralık 2013 | Dolar = 2.0420 TL | $599,95 = 1.222,39 TL). Genellikle sinema sektöründe kullanılmaktadır. Yüksek bir fiyata sahip olmakla beraber profesyonel kitlelere hitap etmektedir. Basit işlemlerde de üstün performans sergiler...
- Camtasia Studio. Fiyatı tek alım ile $299,00 (6 Aralık 2013 | Dolar = 2.0420 TL | $299,00 = 609,21 TL). Yüksek fiyatına rağmen genellikle başlangıç ve orta seviyelerinde tercih edilmekte olup multimedya işlemlerini kolaylıkla yapabilmektedir...
- Microsoft Windows Movie Maker. Ücretsiz. Microsoft'un genellikle Windows işletim sistemleriyle birlikte servis ettiği ev stüdyosu. Multimedya düzenleme amaçlıdır, ve de çoğu başlangıç kullanıcılarının tercihidir...

Camtasia Studio 30 günlük deneme sürümü var onunlada video düzenleyebilirsin. İstersen Microsoft Windows Movie Maker ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…