Video Düzenleme Yazılımı Önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
Bazı oyunlarda aldığım video kayıtlarına müzik eklemek istiyorum. Başka pek bir amacım yok. Bunu Windows üzerinden yapabilir miyim? Veya yazılım öneriniz var mı?

Camtasia kullanıyorum, ben de öneririm.

Premiere Pro çok güçlü bir program ancak ücretli. Camtasia da iyidir, özellikle basit işler için. Ancak o da ücretli. Ücretsiz olarak DaVinci Resolve övülen bir program.

Bazı oyunlarda aldığım video kayıtlarına müzik eklemek istiyorum. Başka pek bir amacım yok. Bunu Windows üzerinden yapabilir miyim? Veya yazılım öneriniz var mı?

Senin işini camtasia studio kesinlikle görür ama bence ilerde işi geliştirmek isteyebilirsin...Benim önerim Premiere veya Resolve (daha önce final cut veya premiere kullandıysan ve alışamam dersen Resolve da iki programında kısayolları,arayüzü vb. mevcut)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…