Video edit için R7 5700G vs R5 5600G

BarisA09

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar ben yeni PC toplayacağım işlemci Ryzen 5 5600G Ryzen 7 5700G ile kararsız kaldım. Bu arada ekran kartı olduğunda takacağım ve işlemciyi değiştireceğim. Kararsız kaldım video edit işlerinde nasıl performans verdiğini bilmiyorum. Sadece tahminlerim var. Bilenler yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5700G daha iyi performans gösterir diye düşünüyorum ama onun yerine düşük bir ekran kartı ve 3600 3700X gibi bir işlemci alsanız daha iyidir bence.

Tabii ki de R7 5700G fakat dahili grafik kartı işe yaramaz, R7 5800X almanız daha iyi olur. Şu anlık dandik ekran kartı ile idare edip ileride orta-üst düzey bir ekran kartına geçtiğiniz zaman da kat kat daha iyi olur.

Tabii ki de R7 5700G fakat dahili grafik kartı işe yaramaz, R7 5800X almanız daha iyi olur. Şu anlık dandik ekran kartı ile idare edip ileride orta-üst düzey bir ekran kartına geçtiğiniz zaman da kat kat daha iyi olur.

Bende öyle düşünmüştüm şu an ekran kartı durumu yüzünden idare eder mi diye soruyordum. Benim gibi olanlarda olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı