sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 14 Ocak 2022 #1 Bana ücretsiz kullanımı zor olabilir fark etmez fotoğraf video üzerinde düzenlemeler yapabileceğim bir program önerir misiniz?
Bana ücretsiz kullanımı zor olabilir fark etmez fotoğraf video üzerinde düzenlemeler yapabileceğim bir program önerir misiniz?
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #2 Fotoğraf için bilmiyorum ama video için DaVinci Resolve veya filmora ama DaVinci'yi öneririm.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ocak 2022 #3 Video kurgu için Premiere Pro, eğlenceli montajlar için After Effects.
Coplukcu Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #4 sasi dedi: Bana ücretsiz kullanımı zor olabilir fark etmez fotoğraf video üzerinde düzenlemeler yapabileceğim bir program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... - DaVinci Resolve (tamamen ücretsiz değil) - Lightworks. - Videopad. Ücretsiz olmayan ve en iyi olanlar ise; - After Effects. - Adobe Premiere.
sasi dedi: Bana ücretsiz kullanımı zor olabilir fark etmez fotoğraf video üzerinde düzenlemeler yapabileceğim bir program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... - DaVinci Resolve (tamamen ücretsiz değil) - Lightworks. - Videopad. Ücretsiz olmayan ve en iyi olanlar ise; - After Effects. - Adobe Premiere.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 14 Ocak 2022 #5 Premiere Pro.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 14 Ocak 2022 #6 ÜCRETSİZ olarak önerebileceğim: DaVinci Resolve (ben de yeni kullanmaya başladım, hoş bir program) Sitede indirme linkine tıkladığınızda solda çıkan ücretsiz olan, gayet de yeterli. Çok profesyonel işlem yapmayacaksanız tabi.
ÜCRETSİZ olarak önerebileceğim: DaVinci Resolve (ben de yeni kullanmaya başladım, hoş bir program) Sitede indirme linkine tıkladığınızda solda çıkan ücretsiz olan, gayet de yeterli. Çok profesyonel işlem yapmayacaksanız tabi.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 14 Ocak 2022 #7 Video editor: DaVinci Resolve Image editor: GIMP