Video edit için video editleme programı tavsiyesi

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar dostlar, Instagram platformunda hem işletmemiz için kullandığımız hem de bir adet video edit sayfam bulunmakta. Twitch, YouTube editleri için vs. paylaşımlar yapılacak. Acaba video üzerine crop uygulanıp, aynı zamanda Instagram sayfasının filigranı veya logosu eklenebilecek tarzda bir uygulama var mı? Denk gelmişsinizdir illaki renkli yazılar vs. bazılarında alt yazı dahi ekleniyor. Sayfaya özel bir şablonu olsun istiyorum. Yardımcı olur musunuz? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşiniz basit bir iş ise ve uğraşmak istemiyorsanız moviavi kullanın biraz daha ilerisinde kaliteli işler için Vegas Pro ve Premiere Pro tercihinde bulunabilirsiniz. Video edit için işiniz düşer ise gayet makul ücretlere edit yapıyorum kartımıda bırakmış olayım.

Basitlik olarak Movavi olabilir ileri düzey bir şey istiyorsanız Premiere kullanın.
Ücretsiz olsun istiyorsanız Kdenlive kurabilirsiniz.
Davinci Resolve.
Basitlik olarak Movavi olabilir ileri düzey bir şey istiyorsanız Premiere kullanın.
Ücretsiz olsun istiyorsanız Kdenlive kurabilirsiniz.
Arkadaşlar teşekkür ediyorum fakat mobil uygulama kastetmek istemiştim. O yüzden mobil uygulama bölümünde açtım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı