X xelomixx Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #11 Uton dedi: Yani program korsan değilse bir yavaşlama olacağını zannetmiyorum. Eğer yavaşlama olursa da silince düzelir, ama tekrar söylüyorum korsan indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Adobe'nin kendi sitesinden indireceğim. Yani Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın verdiği siteden indireceğim. Bakalım biraz korkularımın üzerine gideceğim.
Uton dedi: Yani program korsan değilse bir yavaşlama olacağını zannetmiyorum. Eğer yavaşlama olursa da silince düzelir, ama tekrar söylüyorum korsan indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Adobe'nin kendi sitesinden indireceğim. Yani Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın verdiği siteden indireceğim. Bakalım biraz korkularımın üzerine gideceğim.