BerkayZ88 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #11 DaVinciResolve.
HolxY LaBraus Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2020 #12 Camtasia veya Davinviresolve kullanabilirsin. Başlangıç için ideal.
taydiyed Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 350 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #13 SiyahPassat dedi: Movavi güzel ben kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam sunulan şeyler çok güzelde, biraz değişik bir program. Bir ara montaj yapmaya çalıştım, 2 saat sürecek montaj 2 gün sürdü. Bir videoyu bir yere alırken filan çok sıkıntı çıkardı alamıyordum. Sinirlendim ve sildim. Camtasia candır.
SiyahPassat dedi: Movavi güzel ben kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam sunulan şeyler çok güzelde, biraz değişik bir program. Bir ara montaj yapmaya çalıştım, 2 saat sürecek montaj 2 gün sürdü. Bir videoyu bir yere alırken filan çok sıkıntı çıkardı alamıyordum. Sinirlendim ve sildim. Camtasia candır.
Pyfizz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 Yer Dünya 29 Aralık 2020 #14 Hocam DaVinci Resolve Openshot gibi şeyler dışında çoğu paralı. Çok fazla DaVinci Resolve önerildi ona bir bakayım.
Hocam DaVinci Resolve Openshot gibi şeyler dışında çoğu paralı. Çok fazla DaVinci Resolve önerildi ona bir bakayım.