Çoğu kişi Premiere pro'nun çöktüğünü söylüyor ve davinci resolve'a geçiyorlar kendim deneyimlemedim ama bakabilirsiniz.Eskiden Camtasia Studio kullanıyordum. Şu an Adobe Premiere Pro'ya geçesim var. Editler hazırlıyorum. Fakat Windows'ta bulunan Clipchamp'ı fark ettim. Fena durmuyor. Fikriniz nedir ne kullanayım?
Tabi crack indirirsen veya sistem kötüyse çökmesi normal, Adobe gibi bir firmanın profesyonellerin kullandığı programına çöküp duruyor demek.. Yani.Çoğu kişi Premiere pro'nun çöktüğünü söylüyor ve davinci resolve'a geçiyorlar kendim deneyimlemedim ama bakabilirsiniz.
Çökme sıkıntısı programla alakalı bir problem değil, sizin nasıl kullandığınızla alakalı. Uzun süredir Premiere Pro kullanıyorum ve daha önce çöktüğünü hatırlamıyorum, böyle bir sorun yaşamazsınız düzgün yerden indirip kullanırsanız.Çoğu kişi Premiere pro'nun çöktüğünü söylüyor ve davinci resolve'a geçiyorlar kendim deneyimlemedim ama bakabilirsiniz.
Tabii crack indirirsen veya sistem kötüyse çökmesi normal, Adobe gibi bir firmanın profesyonellerin kullandığı programına çöküp duruyor demek. Yani.
Dediğim gibi deneyimlemedim fakat geçiş yapanlar böyle bir sorun olduğunu söylüyorlar.Çökme sıkıntısı programla alakalı bir problem değil, sizin nasıl kullandığınızla alakalı. Uzun süredir Premiere Pro kullanıyorum ve daha önce çöktüğünğ hatırlamıyorum, böyle bir sorun yaşamazsınız.
Kaynak?Yok hocam gerçektende varmış öyle bir şey bu aralar DaVinci Resolve popüler oldu o yüzden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.