Video edit programı önerisi

ragnar6

Centipat
Eskiden Camtasia Studio kullanıyordum. Şu an Adobe Premiere Pro'ya geçesim var. Editler hazırlıyorum. Fakat Windows'ta bulunan Clipchamp'ı fark ettim. Fena durmuyor. Fikriniz nedir ne kullanayım?

Eskiden Camtasia Studio kullanıyordum. Şu an Adobe Premiere Pro'ya geçesim var. Editler hazırlıyorum. Fakat Windows'ta bulunan Clipchamp'ı fark ettim. Fena durmuyor. Fikriniz nedir ne kullanayım?
Çoğu kişi Premiere pro'nun çöktüğünü söylüyor ve davinci resolve'a geçiyorlar kendim deneyimlemedim ama bakabilirsiniz.

Premier Pro öğrenme süreci isteyen bir program. Camtasia kada basit değil. Çok profesyonel işler yapmıyorsanız CapCut deneyebilirsiniz. Şuan sosyal medyadaki kısa editlerin %80i onunla yapılıyor. Hem de basit bir program.

Çoğu kişi Premiere pro'nun çöktüğünü söylüyor ve davinci resolve'a geçiyorlar kendim deneyimlemedim ama bakabilirsiniz.
Çökme sıkıntısı programla alakalı bir problem değil, sizin nasıl kullandığınızla alakalı. Uzun süredir Premiere Pro kullanıyorum ve daha önce çöktüğünü hatırlamıyorum, böyle bir sorun yaşamazsınız düzgün yerden indirip kullanırsanız.

Çökme sıkıntısı programla alakalı bir problem değil, sizin nasıl kullandığınızla alakalı. Uzun süredir Premiere Pro kullanıyorum ve daha önce çöktüğünğ hatırlamıyorum, böyle bir sorun yaşamazsınız.
Dediğim gibi deneyimlemedim fakat geçiş yapanlar böyle bir sorun olduğunu söylüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı