Video edit programi tavsiyesi

Onuda bıraktım zaten. Şuan Davinci resolve ve premiere pro arasında gidip geliyorum. Büyük ihtimal davinci ile devam edeceğim.

Kesinlikle DaVinci Resolve öneririm,hem ücretsiz hemde çok kullanışlı. Muhtemelen memnun kalırsınız.

Son düzenleme:
Onuda bıraktım zaten. Şuan Davinci resolve ve premiere pro arasında gidip geliyorum. Büyük ihtimal davinci ile devam edeceğim.
Hocam sizi çok iyi anlıyorum, zamanında bir sürü program değiştirdim ben de ama şunu unutmayın, hangi programı kullanırsanız kullanın, her zaman bir yerde daha iyisi olacaktır, sadece Premiere Pro'nun daha iyisi yoktur. DaVinci güzel programdır, ama onu öğrenmek yerine direkt gidip Premiere Pro öğrenin daha iyi değil mi? sonuçta bir şeyler yapmak için yine Premiere Pro'ya gerek duyacaksınız. Dersler için de size "Onur Naci Öztürkler"'i öneririm. DaVinci dersleri de var kendisinin.

Crack tarzını sevmiyorum. Şu tarz editler yapmak istiyorum. Davinci ile yapılamaz mı? Bu tarz videolar

Dostum, video sahibine saygısızlık etmek istemem lakin Sony Vegas Pro veya After Effect kullanırsan emin ol çok ve çok iyi videolar bile yapabilirsin. Mantıkları aynı sayılır.

After Effects en iyisi gibi duruyor, ben olsam Adobe'nin dışına çıkmazdım.

After Effects en iyisi gibi duruyor, ben olsam Adobe'nin dışına çıkmazdım.
Kardeşim öyle diyorsunda en iyisi ile bir işim yokki benim. Kendi mesleğim var zaten, benim amacım yukarıdaki gibi video editleyebilmek sadece fazlasında gözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…